Geen producten (0)

 Algemene Voorwaarden

- Overeenkomst

- Levering & Levertermijn

- Verzendkosten Nederland

- Verzendkosten België

- Artikelen en prijzen

- Betaling & Betalingstermijn

- Annuleren

- Retourneren

- Gebreken en aansprakelijkheid

- Privacy

- Bedrijfsgegevens

 

Overeenkomst

Door te bestellen stemt u in met de algemene voorwaarden van Bela Brokata.

Er is sprake van een overeenkomst als de koper opdracht heeft gegeven aan Bela Brokata door het versturen van het bestelformulier op de website. Mocht het bestelformulier onverhoeds niet werken dan kunt u contact opnemen via e-mail onder het kopje ‘Contact’. Doe dit zo snel mogelijk om te voorkomen dat de artikelen die u wilt bestellen in de tussentijd, via het bestelformulier op de website, aan een andere klant verkocht worden. Mocht een artikel in de tussentijd verkocht worden aan een andere klant, die via het bestelformulier op de website een bestelling doet, dan kunt u geen aanspraak meer op het artikel maken.

Wanneer een artikel, via het bestelformulier op de website, per ongeluk door twee verschillende klanten gekocht wordt, dan zal degene die als eerste was degene zijn die recht heeft op het artikel. Indien beide klanten al betaald hebben, dan wordt het verschuldigde bedrag aan tweede klant teruggestort. U krijgt hierover natuurlijk bericht.

Bela Brokata behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen.

Onmiddelijk nadat u de bestelling heeft verstuurd krijgt u per e-mail een bevestiging met de betaalgegevens, als er reeds is betaald met iDeal is deze e-mail een bevestiging van de bestelling en de gedane betaling.

 

Levering & Levertermijn

Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling binnen 24 uur verstuurd naar het door u opgegeven adres. Voor 12.00 uur bestelde artikelen worden dezelfde dag verzonden.

U ontvangt, zodra het pakje verzonden is, een bericht met de track&trace code.

Artikelen worden verzonden via PostnNL en uitsluitend met track&trace.

 

Verzendkosten binnen NEDERLAND: 

- brievenbuspakje met track&trace:  € 3,95

- pakket tot 10 kilo met track&trace: € 4,95

- pakket 10-30 kilo met track&trace: € 5,95

Verzendkosten gelden uitsluitend voor Nederland. Voor klanten buiten Nederland gelden andere tarieven.

Prijswijzigingen van Postnl voorbehouden.

 

Verzendkosten naar BELGIË:

Pakket tot 2 kilo € 9,25, elke kilo meer is 0,50 er bij opgeteld. Incl. track&trace code.

Verzendkosten gelden uitsluitend voor België. Voor klanten buiten België gelden andere tarieven.

Prijswijzigingen van Postnl voorbehouden.

 

Bela Brokata verpakt de verzendingen zorgvuldig en kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken en beschadigen van poststukken door PostNL.

Wilt U uw bestelling verzekerd laten verzenden kunt u dit via e-mail kenbaar maken. De extra kosten zijn dan voor uw rekening.

In het geval van kwetsbare en breekbare artikelen kunnen deze, alleen na afspraak, ook afgehaald worden. Neem van te voren even contact op via e-mail.

Indien tengevolge van overmacht nakoming van de leveringsplicht redelijkerwijs niet mogelijk is,  is Bela Brokata gerechtigd de levering op te schorten. Opschorting van de levertijd geeft de koper geen recht op ontbinding van de overeenkomst of schadevergoeding.

 

Artikelen en prijzen

De prijzen vermeld op de website van Bela Brokata zijn inclusief BTW en EXCLUSIEF verzendkosten. Alle gebruikte kleding is in goede staat en grondig gecontroleerd. Mocht er iets aan een artikel mankeren dan staat dit er altijd bij vermeld en is de prijs aangepast. (zie verder onder kopje 'Gebreken en aansprakelijkheid') 

Prijzen zijn gebaseerd op de staat van een artikel en het merk. Houdt er rekening mee dat, als het om tweedehands artikelen gaat, deze gebruikerssporen kunnen vertonen.

Indicatie staat:

Meer informatie over de aangegeven staat van artikelen onder het kopje 'Info en maten' onderaan de pagina.

 

Betaling & Betalingstermijn

Het totaalbedrag van de bestelde artikelen inclusief verzendkosten moet zijn voldaan binnen 14 werkdagen en te zijn bijgeschreven op de rekening betreffende Bela Brokata.

Mocht er binnen 14 werkdagen geen betaling hebben plaatsgevonden en is er binnen 48 uur niet gereageerd op de herinneringsmail, dan behoudt Bela Brokata zich het recht om de bestelling zonder tegenbericht te annuleren en de artikelen weer ter verkoop aan te bieden.

Bela Brokata kan uw bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren als u in het verleden één of meerdere bestellingen heeft geplaatst zonder tot betaling over te zijn gegaan en daarbij niet heeft gereageerd op de herinneringsmail.

 

Annuleren

U kunt een bestelling zonder opgaaf van reden annuleren, houdt hierbij wel rekening met de termijn waarbinnen u dit kunt doen:

Als u een bestelling wilt annuleren geef dit dan, binnen 48 uur na ontvangst van de bevestigingsmail/factuur van uw bestelling, door per e-mail onder het kopje ‘Contact’. Vermeld hierbij a.u.b. uw bestelnummer, naam en adres. Dit om de artikelen in de webwinkel niet onnodig op gereserveerd te laten staan.

 

Retourneren

In overleg met Bela Brokata kunt u aangekochte artikelen binnen 14 dagen retourneren, mits wordt voldaan aan de voorwaarden (zie hieronder). De verzendkosten van de retourzending zijn volgens de geldende tarieven van Postnl én voor uw rekening . Stuur niet zomaar een artikel terug maar doe dit ALTIJD in overleg met Bela Brokata. Nadat het artikel in goede en ongeschonden staat retour is ontvangen door Bela Brokata wordt het aankoopbedrag, inclusief de betaalde verzendkosten* (van heenzending, niet van terugzending), binnen 14 dagen teruggestort. *Teruggave verzendkosten alleen als er sprake is van een retourzending van de gehele, door u gedane bestelling. Teruggave verzendkosten geldt niet als er een enkel artikel uit een bestelling van meerdere artikelen retour gezonden wordt.

Bela Brokata heeft het recht om waardevermindering in rekening te brengen als blijkt dat het artikel gedragen of gebruikt is.

Zonder toestemming en overleg  vooraf worden door Bela Brokata geen retourzendingen aanvaard.

Artikelen uit de ‘SALE’-map kunnen niet worden geretourneerd.

Retour voorwaarden:

- Het artikel wordt binnen 14 dagen retour gestuurd na overleg met Bela Brokata;

- Binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft u per e-mail laten weten dat u één of enkele artikelen uit uw bestelling retour wilt zenden

- Artikelen moeten geretourneerd worden in de originele staat, d.w.z. ongeschonden, niet gewassen, niet gedragen, niet gebruikt en, als mogelijk, in onbeschadigde verpakking;

- Prijskaartjes, stickers en labels mogen niet zijn verwijderd;

- Artikelen die zijn beschadigd door het onzorgvuldig verpakken uwer zijde worden niet retour genomen;

- Verzendkosten van de retourzending zijn voor de koper;

- Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen;

- Retourzendingen onder rembours worden niet geaccepteerd;

- Artikelen uit de ‘SALE’-map kunnen niet worden geretourneerd.

 

Gebreken en aansprakelijkheid

Mocht er, ondanks zorgvuldige en grondige controle, iets mankeren aan een artikel anders dan beschreven, dan dient dit binnen 24 uur na ontvangst per e-mail gemeld te worden. In overleg wordt dan gezocht naar een passende oplossing.

Bela Brokata aanvaardt geen aansprakelijkheid jegens u voor enige schade dan in het geval haar aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt en voor zover de verzekeraar in voorkomend geval tot uitkering overgaat. Buiten de hierboven bedoelde gevallen is de aansprakelijkheid steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het (de) desbetreffende artikel(en). Bela Brokata is nooit aansprakelijk voor gevolgschade. Wel is Bela Brokata verplicht om de artikelen deugdelijk te verpakken zodat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

 

Privacy

Door een bestelling te plaatsen wordt automatisch toestemming aan Bela Brokata verleend om uw gegevens te gebruiken voor het eigen klantenbestand. Uw persoonlijke gegevens worden absoluut niet aan derden verstrekt dan alleen voor betalingstransacties/bezorging van uw bestelling en worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 

Foto’s en afbeeldingen

Foto`s en/of afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Bela Brokata.nl.

Er wordt naar gestreefd de artikelen zo goed mogelijk in beeld te brengen, doch is het afhankelijk van het scherm dat u gebruikt en is het mogelijk dat er kleurverschillen tussen werkelijkheid en afbeelding kunnen optreden.

Many thanks to Pixabay, 123RF, Pexels, Artsy Bee for the pictures and photo's. (<a href='https://nl.123rf.com/profile_alenkasm'>alenkasm / 123RF Stockfoto</a>, <a href='https://nl.123rf.com/profile_ammentorp'>ammentorp / 123RF Stockfoto</a>)

 

Bedrijfsgegevens

Bela Brokata.nl is een webwinkel (een winkel op internet zonder daadwerkelijke vestigingsplaats).

Bela Brokata is bereikbaar via e-mail of per post (e-mail: via kopje ‘Contact’ op de startpagina). Postadres: Noordeinde 4, 1834 AG Sint Pancras (geen bezoekadres en alwaar geen voorraad en/of opslag).

Bela Brokata staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland onder nummer 57418535. BTW nr.: NL185288881B02.

 

Laatst aangepast: 28-09-2017.

Bela Brokata sinds 2013.

Facebook